Fortsætter Hvalpehold

OBS! LEDIGE PLADSER - Se længere nede på siden.
Holdet består af 5 lektioner á 50-60 minutter.
Fortsætter Hvalpeholdet er for jer som allerede har gået på et hvalphold, og ønsker at træne videre. På holdet fokuserer vi på at få alle 'grundstenene' på plads, og hæver ambitionen fra hvalpeholdet. Vi kommer særligt til at arbejde med selvkontrol, empowerment og hverdagslydighed. Derudover, er holdets opbygning ikke lige så fastlagt som på hvalpeholdet, så der vil være plads til specielle ønsker. Man kan godt tilmelde sig holdet, selvom man ikke har gået på hvalpehold hos BeBravehounds, men det er selvfølgelig en fordel, hvis man har. Hvis dette er tilfældet, skal det oplyses, hvor man har gået på hvalpehold til tilmeldingen.
Pris: 1.025,-
(920,- hvis du har gået til træning hos mig før)

Hold med ledige pladser:

Skovlunde/Ballerup
 • 20. Maj - 24. Jun (mandage 16:30) OBS ingen træning d. 10 juni FÅ PLADSER TILBAGE
 • Frederiksberg (Søndermarken)
  • 23. Apr - 21. Maj (tirsdage 17:00) FULDT BOOKET
  • 28. Maj - 2. Jul (tirsdage 17:00) OBS ingen træning d. 11 juni

  Interesseret?

  Kontakt mig herunder på mail og skriv, hvad du kunne tænke dig.

  Det med småt:

  Forhindret i at deltage på holdet?

  Vil du gerne afmelde din tilmelding til holdtræningen, kan dette gøres op til fire uger før holdet starter mod et gebyr på 200 kr. Gøres det efter de fire uger, er tilmeldingen bindende. Du kan også vælge at sælge din plads til en anden, hvis du har mulighed for det. Herved skal det selvfølgelig bare meldes til mig.

  Er din tæve i løbetid? Eller er din hund syg?

  Højløbske tæver er desværre ikke hensigtsmæssige at lade deltage i træningen. Du som ejer er stadig velkommen til at komme til træningen, enten med en anden hund, eller bare for at observere. Det samme gælder, hvis din hund er syg. Her skal hunden have ro derhjemme til at blive frisk, og så undgår vi også en evt. smittefare.

  Hvad med forsikringer og vaccinationer?

  BeBravehounds kan ikke stå til ansvar for evt. skader på hund, ejer, genstande osv. Derfor er dit ansvar at have den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er også en god idé og sygeforsikrer din hund, men dette er ikke et krav. I forhold til vacciner, skal hundene være vaccineret efter dyrlægernes anbefalinger.