Hvalpehold

OBS! LEDIGE PLADSER - Se længere nede på siden.
Mine hvalpehold består af 7 lektioner á 50-60 minutter (Turbohold er 5 lektioner á 70 minutter). Første gang er det mest på teoretisk niveau, men hvalpen skal medbringes hver gang. Hvalpene er velkommen i alderen 8 uger - 6 måneder. Altså er det tilladt at starte på et ny hvalpehold når hunden er op til 6 måneder gammel. Dig og din hvalp vil blive undervist i den gode relation mellem hund og ejer, socialisering, miljøtræning, håndtering, lydighed, balancetræning, hvalpens faser m.m.
Jeg afholder hold både i Skovlunde/Ballerup og på Frederiksberg i København. Der tages forbehold for ændring i mødetid og dag.
Jeg vil max. have 6 hvalpe pr. hold, og min. 3.

Pris: 1.230,-


Hold med ledige pladser:

Skovlunde/Ballerup
 • 1. Juli - 12. Aug (mandage 16:30) FÅ PLADSER TILBAGE
 • 19. Aug - 30. Sep (mandage 16:30)
 • Frederiksberg (Søndermarken
  • 2. Juli - 13. Aug (tirsdage 16:00) FULDT BOOKET
  • 2. Juli - 13. Aug (tirsdage 18:00 - første gang er kl. 19) FULDT BOOKET
  • 20. Aug - 1. Okt (tirsdage 16:00)

  Interesseret?

  Kontakt mig herunder på mail og skriv, hvad du kunne tænke dig.

  Det med småt:

  Forhindret i at deltage på holdet?

  Vil du gerne afmelde din tilmelding til holdtræningen, kan dette gøres op til fire uger før holdet starter mod et gebyr på 200 kr. Gøres det efter de fire uger, er tilmeldingen bindende. Du kan også vælge at sælge din plads til en anden, hvis du har mulighed for det. Herved skal det selvfølgelig bare meldes til mig.

  Er din tæve i løbetid? Eller er din hund syg?

  Højløbske tæver er desværre ikke hensigtsmæssige at lade deltage i træningen. Du som ejer er stadig velkommen til at komme til træningen, enten med en anden hund, eller bare for at observere. Det samme gælder, hvis din hund er syg. Her skal hunden have ro derhjemme til at blive frisk, og så undgår vi også en evt. smittefare.

  Hvad med forsikringer og vaccinationer?

  BeBravehounds kan ikke stå til ansvar for evt. skader på hund, ejer, genstande osv. Derfor er dit ansvar at have den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er også en god idé og sygeforsikrer din hund, men dette er ikke et krav. I forhold til vacciner, skal hundene være vaccineret efter dyrlægernes anbefalinger. 

  Hvad siger andre om BeBravehounds?

  "Amanda er knusende dygtig både til at lære fra sig og lære at få din hund til at forstå. Vi er meget glade for at have fået lov til at komme i kontakt med hende En stor anbefaling herfra " - Kani