Letøvet hold

Dette er et hold for unghunde eller den voksne hund, som har styr på det basale træning. Her udvider vi div. lydighedsøvelser, og begynder at kræve lidt mere af vores hund og samarbejde hertil.  Hvert hold består af 5 lektioner á 50-60 minutter. Træningsplanen er meget tentativ, og udvikler sig sammen med holdet og den enkelte deltager. Jeg afholder hold både i Skovlunde/Ballerup og i København, der er dog ikke lige så tit nye holdstart, som med andre hold. Der tages forbehold for ændring i mødetid og dag.
Jeg vil max. have 6 hunde pr. hold, og min. 3.

Pris: 1.025,-


Frederiksberg (Søndermarken):

  • Pt. ingen nye hold

Skovlunde/Ballerup:

  • Pt. ingen nye hold

Interesseret?

Kontakt mig herunder på mail og skriv, hvad du kunne tænke dig.

Det med småt:

Forhindret i at deltage på holdet?

Vil du gerne afmelde din tilmelding til holdtræningen, kan dette gøres op til fire uger før holdet starter mod et gebyr på 200 kr. Gøres det efter de fire uger, er tilmeldingen bindende. Du kan også vælge at sælge din plads til en anden, hvis du har mulighed for det. Herved skal det selvfølgelig bare meldes til mig.

Er din tæve i løbetid? Eller er din hund syg?

Højløbske tæver er desværre ikke hensigtsmæssige at lade deltage i træningen. Du som ejer er stadig velkommen til at komme til træningen, enten med en anden hund, eller bare for at observere. Det samme gælder, hvis din hund er syg. Her skal hunden have ro derhjemme til at blive frisk, og så undgår vi også en evt. smittefare.

Hvad med forsikringer og vaccinationer?

BeBravehounds kan ikke stå til ansvar for evt. skader på hund, ejer, genstande osv. Derfor er dit ansvar at have den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er også en god idé og sygeforsikrer din hund, men dette er ikke et krav. I forhold til vacciner, skal hundene være vaccineret efter dyrlægernes anbefalinger.