Trickhold

Trickholdene er et sted, hvor vi hygger om hundene, lærer dem nogle sjove tricks og prøver nogle forskellige aktiviteter. I, som kursister, vil have en stor indflydelse på holdet, da vi sammen finder ud, hvad vi godt vil lave på holdet. Det kan være alt fra specifikke tricks til agility, osv. Ønskes der aktiviteter, hvor det kræver leje af baner, vil der forekomme et ekstra tillæg på prisen. Der tages forbehold for ændring i mødetid og dag.
Træningen foregår over 5 gange á 45 min.

Jeg vil max. have 6 hunde pr. hold, og min. 3.

Pris: 1.025,-


"You may not get it perfect at first, and you may not get it perfect every time, but your goal is to constantly improve what you have so that you maintain your dog's focus and joy into and out of every training session"

Susan Garrett

pt. ingen nye hold

Interesseret?

Kontakt mig herunder på mail og skriv, hvad du kunne tænke dig.

Det med småt:

Forhindret i at deltage på holdet?

Vil du gerne afmelde din tilmelding til holdtræningen, kan dette gøres op til fire uger før holdet starter mod et gebyr på 200 kr. Gøres det efter de fire uger, er tilmeldingen bindende. Du kan også vælge at sælge din plads til en anden, hvis du har mulighed for det. Herved skal det selvfølgelig bare meldes til mig.

Er din tæve i løbetid? Eller er din hund syg?

Højløbske tæver er desværre ikke hensigtsmæssige at lade deltage i træningen. Du som ejer er stadig velkommen til at komme til træningen, enten med en anden hund, eller bare for at observere. Det samme gælder, hvis din hund er syg. Her skal hunden have ro derhjemme til at blive frisk, og så undgår vi også en evt. smittefare.

Hvad med forsikringer og vaccinationer?

BeBravehounds kan ikke stå til ansvar for evt. skader på hund, ejer, genstande osv. Derfor er dit ansvar at have den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er også en god idé og sygeforsikrer din hund, men dette er ikke et krav. I forhold til vacciner, skal hundene være vaccineret efter dyrlægernes anbefalinger.