Unghunde/voksenhold

OBS! LEDIGE PLADSER - Se længere nede på siden.
Dette er et hold for unghunde eller den voksne hund, som er nybegynder og gerne vil have det basale på plads. Minimumsalderen er 5-6 mdr, og der er ikke nogen max. alder. Hvert hold består af 7 lektioner á 50-60 minutter (Turbohold er 5 lektioner á 70 minutter). Træningsplanen er tentativ, og udvikler sig sammen med holdet og den enkelte deltager.

Dig og din hund vil blive undervist i den gode relation mellem hund og ejer, socialisering, miljøtræning, håndtering, lydighed, balancetræning, 'Nej'-øvelser, hundens livsfaser m.m. Holdet passer også perfekt til dig der har udfordringer med kontakt på gåturen og evt. udadreagerende adfærd mod andre hunde.

Jeg afholder hold både i Skovlunde/Ballerup og i på Frederiksberg i København. Der tages forbehold for ændring i mødetid og dag.
Jeg vil max. have 6 hunde pr. hold, og min. 3.

Pris: 1.230,-

Hold med ledige pladser:

Skovlunde/Ballerup

 • 1. Juli - 12. Aug (mandage 17:30) FÅ PLADSER TILBAGE
 • 19. Aug - 30. Sep (mandage 17:30)
 • Frederiksberg (Søndermarken)

 • 2. Juli - 13. Aug (tirsdage 17:00 - første gang er kl. 18)
 • 20. Aug - 1. Okt (tirsdage 17:00)
 • Interesseret?

  Kontakt mig herunder på mail og skriv, hvad du kunne tænke dig.

  Det med småt:

  Forhindret i at deltage på holdet?

  Vil du gerne afmelde din tilmelding til holdtræningen, kan dette gøres op til fire uger før holdet starter mod et gebyr på 200 kr. Gøres det efter de fire uger, er tilmeldingen bindende. Du kan også vælge at sælge din plads til en anden, hvis du har mulighed for det. Herved skal det selvfølgelig bare meldes til mig.

  Er din tæve i løbetid? Eller er din hund syg?

  Højløbske tæver er desværre ikke hensigtsmæssige at lade deltage i træningen. Du som ejer er stadig velkommen til at komme til træningen, enten med en anden hund, eller bare for at observere. Det samme gælder, hvis din hund er syg. Her skal hunden have ro derhjemme til at blive frisk, og så undgår vi også en evt. smittefare.

  Hvad med forsikringer og vaccinationer?

  BeBravehounds kan ikke stå til ansvar for evt. skader på hund, ejer, genstande osv. Derfor er dit ansvar at have den lovpligtige ansvarsforsikring. Det er også en god idé og sygeforsikrer din hund, men dette er ikke et krav. I forhold til vacciner, skal hundene være vaccineret efter dyrlægernes anbefalinger.

  Hvad siger andre om BeBravehounds?

  "Efter træningen synes jeg faktisk, at det går utrolig godt! Vi har været utroligt glade for dit besøg og glæder os til det næste." - Heidi